Husmår

Ring på 72 30 10 27 - eller skriv

Vi har ekspertisen og erfaringen, så du trygt kan overlade dit problem med skadedyr til os

Husmår - Martes foina

Mange har oplevet scenariet, med at det pludselig lyder som om der bliver holdt fest på loftet. Og nej det er ikke nisser der holder festen, men derimod meget sandsynligt en husmår eller flere.

Måren er et lille rovdyr som har lært at hvor der er mennesker, der er godt at bo. Desværre har de bare en forfærdelig evne til at ødelægge isoleringen på husene. Typisk graver den løs i isoleringen for at søge efter mus, men også for at lave sig en dejlig rede. Er det så en hun mår som bor på loftet, føder den også sine unger i reden.

Netop derfor bør man afholde sig fra fældefangst i sommer halvåret, idet du ikke får fanget ungerne, som i værste kan lide en ubehagelig sultedød.

Vil du absolut have fanget måren (vi gør det IKKE for dig) kan det ske i perioden 1. september til og med 31. januar, hvor der er jagttid på husmår. I øvrigt SKAL en mårfælde tilses både morgen og aften, hver eneste dag. Alt andet er direkte dyrplageri, idet måren i værste tilfælde får lov til at dø af sult og tørst.

Vi kan derimod vinteren over hjælpe med at sikre din bygning mod mår. På loftet ændrer vi på lugten. Dette tiltag bryder husmåren sig ikke om, og søger andre græsgange.

Mere vigtigt så forsøger vi at finde mårens adgangsveje og sørge for at få dem sikret, så måren ikke kan komme ind igen. Inden vi lukker hullerne sikrer vi os altid at der ikke er nogen mår på loftet. En mår der ikke kan komme ud kan ødelægge meget i desperation, eller i værste fald dø af sult og tørst.

 

Priser fra kr. 1150,- (gør det selv opsætning af produkt). Montering koster fra kr. 850,-

Priser er inkl. moms og er afhængig af bygningens størrelse.

Dækker din forsikring så hvis du har fået besøg af den destruktive husmår? Nej sandsynligvis ikke. I hvert fald ikke udskiftning af isolering. Derfor kontakt os inden hele dit loft bliver molesteret, for det er væsentligt billigere at få sikret mod husmår, end at reparere skaderne efter den.

Alle rettigheder tilhører Skadedyrssikring DK ApS, Bangsvej 46A, 7430 Ikast, cvr. 31620244

 

www.ingeninsekter.dk - www.borebilleexperten.dk