Giftfri skadedyrssikring

Ring på 72 30 10 27 - eller skriv

Overlad trygt dit problem med skadedyr til os, så du får tid til det som virkelig betyder noget

Familie

Giftfri sikring mod mus og rotter

Normalt bruger vi gift når vi sikrer en virksomhed mod forekomst af mus og rotter.

Men nu mener vi at det er lidt på tide, at komme med et nyt supplement til den konventionelle sikringsmetode. Sikring mod mus og rotter UDEN brug af gift, men udelukkende via fældefangst.

WISE-I det giftfrie alternativ

Firmaet Wisecon A/S har udviklet et helt nyt og meget spændende produkt som kaldes Wise-I. Det er et system som kan overvåge 24-7 mod skadedyr, og samtidig fange mus og rotter.

Systemet består af en central, kaldet Wise-I Master, som opfanger beskeder fra fælderne og sensorerne og sender dem videre til os. På den måde får vi besked hvis der er fanget en mus eller rotte, eller bare hvis der er oplevet aktivitet fra skadedyr.

Næste del af systemet er Wise-I Trap som er markedets kraftigste rottefælde. Den er konstrueret således at den også kan fange mus. Yderligere er den så smart at den ikke udløses hvis der kommer en snegl eller edderkop op i fælden. Den er med andre ord altid klar hvis der kommer en mus eller rotte forbi. Wise-I Trap placeres typisk ved porte og døre, således at vi sikrer at dyrene ikke når at komme indendørs.

Endelig er der Wise-I PIR som er en lille sensor der kan placeres både ude og inde. Den lille PIR holder øje med om der kommer uønskede skadedyr forbi, og giver besked så vi eventuelt kan iværksætte aktiv bekæmpelse.

Sikringsaftale med Wise-I

Når vi opretter en aftale om brug af Wise-I systemet, indeholder aftalen altid en fast årlig pris på servicering af systemet, samt løbende inspektion af adressen udført af en skadedyrsekspert. På den måde sikres at der altid er de bedste forhold til at holde skadedyrene på behørig afstand.

Dernæst aftales altid en fast pris på udkald, når en fælde skal tømmes. Der betales ikke for udkald ved driftsfejl, eller utidig skift af batterier.

Kontakt os for at få en rigtig god pris på sikring mod skadedyr, helt uden brug af gift.

 

Alle rettigheder tilhører Skadedyrssikring DK ApS, Bangsvej 46A, 7430 Ikast, cvr. 31620244

 

www.ingeninsekter.dk - www.borebilleexperten.dk - www.skimmelexperten.dk